LichtSnel ByteCoin Sponsor actie
Je kunt nu LichtSnel sponsoren zonder een cent uit te geven! Het enige wat je doet is een programma installeren, dat je het liefst zo vaak mogelijk draait. Zo laten veel mensen hun computer aanstaan als ze gaan slapen. Dit programma genereert, door wiskundige problemen op te lossen, geld in de vorm van crypto-currency. Er zijn vele van zulke currencies zoals BitCoin, Ethereum, Litecoin, en vele meer. LichtSnel heeft ByteCoin (BCN) gekozen omdat het nog makkelijk te minen is, je geen investering hoeft te doen in dure videokaarten, en de groeiverwachting hoog is. BCN is nu nog maar heel weinig waard, maar dat was BitCoin (BTC) ook en die is al boven de 1500 Euro. Ethereum (ETH) steeg in een maand van 10 naar 40 Euro en de maand erna naar 70 Euro

Alles over ByteCoin vind je hier

Wat moet ik doen?

Allereerst download en installeer MinerGate. Dit is een zogemaande 'miner' die geld mijnt, zoals vroeger de kolenmijnen, in plaats van kolen, nu crypto-currency.

Geïnstalleerd?Selecteer 'Miner' bovenin het tab-menu. Selecteer BCN, dan het aantal cores van je CPU, 1 of 2 zal je computer niet teveel belasten, en als je gaat slapen zijn we je heel erg dankbaar als je deze op z'n hoogt zet. Dan klik op 'Start Mining'.Bij elke 20 BCN die je hebt gemijnd wordt je uitbetaald. Nu 'zweeft' dit geld nog in het niets, en nadat je 100 ByteCoins hebt gemijnd, kun je het aan LichtSnel geven, door na de code in te voeren op 'Withdraw' te klikken. Selecteer 'Wallet' in het tabmenu.Kopieer hier de code:LichtSnel dankt je zeer voor je bijdrage!! Zo houden we deze chat in stand!!